(voorlopig) laatste verhaaltje
Door: Vivian
Blijf op de hoogte en volg Vivian
20 April 2007 | Verenigde Staten, New York
Hallo allemaal,
De tijd is snel omgegaan en ondertussen is het nog maar een kleine week voordat ik weer thuis ben. Hier nog even een update van alle belevenissen van afgelopen weken.
We hebben natuurlijk een gezellige paascruise gehad, die helaas weer van hetzelfde niveau was als de cruises rond de kerst tijd. We hadden 400 kinderen aan boord en dat hebben we geweten. We hebben nog nooit zo veel klachten gehad over kinderen die rondrennen, kinderen die bovenop andere kinderen springen in het zwembad, kinderen die met de lift spelen et. etc. Alle oudjes aan boord waren zwaar ontdaan ervan.
We vonden het dan ook helemaal niet erg om deze mensen weer van boord af te laten gaan in New York. Nu varen we gelukkig weer rond met het normale “Holland America” publiek.
De laatste keer in Dominica ben ik samen met Christel gaan mountainbiken. Ofwel, we werden met een busje naar de top van de berg gebracht en van daar uit rolden we twee uur lang naar beneden. Onderweg zijn we dan nog gestopt bij een plekje met mooi uitzicht en bij een soort fruitwinkel waar ze alle speciale fruitsoorten van Dominica lieten zien en we mochten proeven. En we konden ook nog gaan zwemmen in een riviertje. Het was een tour die de moeite waard was. Dominica blijft echt een super eiland!
In Barbados zijn we naar het strand geweest.De jongens waarmee we naar het strand waren hadden bedacht dat het wel leuk was om jet-ski’s te huren en ze vonden het ook wel leuk als wij dan mee achterop kwamen. Ja waarom niet?? Nou dat hebben we geweten! Ik heb ik half uur lang achterop gehangen, gerold, zout water geslikt, eraf gevallen…… Mannen onder elkaar moeten natuurlijk racen! Het was best leuk, maar ik heb echt vier dagen spierpijn gehad!
Afgelopen zaterdagavond hebben we onder de crew de jaarlijkse verkiezing van Mz Noordam gehad ofwel de plaatselijke travestieten show! We hebben ons helemaal rot gelachen. We hebben vier nederlandse stagaires van de zeevaartschool aan boord en die moesten verplicht meedoen, erg grappig. Sommige waren echt heel goed!Ze hadden drie rondes’ badpakken, avondkleding en talentenshow. De meeste gingen zingen of dansen voor hun talent en de stagaires hebben maar met zijn allen de Macarena gedanst in een brandweer pak, dat daarna uitgesript werd, haha. Daarna zijn we nog met zijn allen naar de bar geweest, dat was natuurlijk ook weer erg gezellig!
In St. Maarten ben ik nog een keer naar het strand geweest aan de Franse kant. Ik moet bekennen dat het strand aan die kant toch wel een stuk mooier is dan aan de Nederlandse kant. Het water is blauwer en het zand witter, alleen moet je maar doen alsof je sommige naakte mensen niet ziet langslopen haha.
In St. Thomas en San Juan ben ik nog wat gaan winkelen en op jacht gegaan naar wat souvenirtjes. Morgen ben ik nog vrij in New York en dan wordt het toch echt wel eens tijd dat ik een bezoekje ga brengen aan het empire state building, dus dat staat op de planning. Daarna varen we via Half Moon Key, het prive eiland van Holland America, naar Fort Lauderdale waar het dan tijd voor mij is om af te stappen voordat de Noordam begint aan de oversteek via het Panama kanaal naar Alaska.
De vijf maanden zitten er alweer op. Nu is het tijd om lekker twee maanden vakantie te vieren. Allemaal hartstikke bedank voor het lezen van de site en de leuke reacties!
Maar dit is niet het einde…..vanaf 23 juni begin ik weer een nieuw avontuur dan vanaf de MS Veendam vanuit Noord Europa, Rusland en Canada! Dus hou vanaf die tijd de site weer in de gaten!!!
Tot volgende week
Vivian
Tot volgende week
Vivian
21 April 2007 - 06:01
Robin:
Hey wereldreiziger,
dat ziet er allemaal erg goed uit! Ga je in dezelfde functie werken op de Veendam? Have fun met je laatste weekje....
Groet,
Robin -
21 April 2007 - 06:32
Tiny:
Hee Vivian toch de smaak te pakken gekregen, gelijk heb je. Je bent maar een keer jong, het lijkt me, nee het is gewoon een geweldige ervaring.
Geniet van je vakantie.
Heel veel groetjes, en bedankt dat we mee konden genieten van je belevenissen.
22 April 2007 - 11:54
Mam Tini:
hoi vief wat leuk om alles te lezen. tot donderdag op schiphol dan vliegen we elkaar weer in de armen, en kunnen we leuke dingen gaan doen, ik kan bijna niet wachten poen mam groetjes van ome jos waar ik nu ben -
23 April 2007 - 08:57
Koen:
5 maanden zijn inderdaad omgevlogen. Rond dobberen in noord Europa klinkt ook zeer goed. Kun je gezellig even buurten met Marloes in Montreal! Als je terug bent spreken we snel wat af.
Veel liefs
Koen -
23 April 2007 - 10:19
Nicole:
Hey Vief!
Bijna is het voorbij... spannend hoor! Ik verheug me op donderdag! Dan komen we je ophalen!
Tot dan! Veel liefs xxx Nicole -
24 April 2007 - 21:20
Cruisejobsonline:
Hoi Vivian
Bel je even als je weer uitgerust bent in NL?
Josephine -
25 April 2007 - 11:18
Marloes:
Hey Vivian, dacht dat Koen ook wel wat voor mij zou tikken, maar nu zal ik dat dan toch maar zelf even doen :) Heb het super gevonden om je verhalen steeds te lezen en kan niet wachten op de volgende: op naar Montreal, wat is de wereld toch klein!
Gelukkig is het hier ook super lekker weer, dus over de klimaatshock hoeven we ons geen zorgen te maken. Kom maar gauw een keer vertellen hoe leuk het allemaal is geweest!
Veel liefs Marloes. -
25 April 2007 - 15:41
Ton:
HALLO Hallo een pak met ervaringen rijker en bijna weer thuis.Het weer is hier al weken fantastisch, dus hoop voor je dat het nog even zo blijft.Geniet van je thuiskomst en je vrije tijd en welkom home.
groet ! Ton en Zwanet. -
29 April 2007 - 09:12
Tiny:
Hoi Vivian, welkom thuis, zal zeker weer fijn zijn iedereen te zien die je lief is.
Ik hoop dat je even een heerlijke tijd thuis hebt, en dan begint het weer te kriebelen denk ik zo.
Heel veel liefs en groetjes Tiny.
Doe je de groetjes aan je moeder.