Laatste rondje - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Vivian Vreugdenburg - WaarBenJij.nu Laatste rondje - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Vivian Vreugdenburg - WaarBenJij.nu

Laatste rondje

Door: Vivian

Blijf op de hoogte en volg Vivian

30 November 2007 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Hallo allemaal!

Hier nog een laatste verhaaltje vanaf de Noordam. We varen nu alweer meer dan een maand vanaf New York heen en weer naar de Caribbean. Het is weer even wennen aan de moeilijke New Yorkse gasten maar het mooie weer van de Caribbean is zeker niet vervelend.

Ik breng mijn vrije tijd vooral door met winkelen of naar het strand gaan aangezien ik tijdens mijn vorige contract al veel excursies had gedaan. Helaas is de vrije tijd de afgelopen weken een beetje minimaal aangezien we met een enorm personeels tekort kampen (

Er zijn gelukkig wel nog een paar leuke feestjes geweest. Er was een grote barbecue georganiseerd op de boeg die echt heel geslaagd was met warm weer een veel eten en drinken! Natuurlijk was er ook een feestje voor Halloween! Met halloween was dus ook mijn verjaardag en bij deze ook nog allemaal super bedankt voor alle lieve smsjes en mailtjes die jullie gestuurd hebben! Tijdens mijn verjaardag waren we in New York, dat is altijd een super drukke dag maar ik had gelukkig wel nog even tijd om in New York op stap te gaan dus ik ben samen met Liesbeth gaan lunchen, dat was heel gezellig.

Liesbeth is vorige week vertrokken en voor haar afscheid hebben we nog een karaoke feestje gehad. Vorige week was het Thanksgiving en vanaf nu begint alle voorbereiding voor kerst. Aankomend weekend gaan ze beginnen met alle versiering ophangen. We hebben tijdens deze Thanksgiving cruise al een voorproefje gehad van onze feestdagen gasten en die zijn zeker niet makkelijk! Ik vind het zeker niet erg om niet aan boord te zijn tijdens kerst.

Nog een cruise en dan is het mijn beurt om naar huis te komen. Vanaf donderdag 13 december ben ik weer in het land!!! Zoals het er nu uitziet blijf ik dan tot half februari voordat ik weer naar het volgende cruise avontuur vertrek.

Tot over twee weekjes!!!!!

Ciao Vivian

• 30 November 2007 - 11:32

Luce:

hoi viev, fijn dat je de feestdagen in Maastricht e.o. gaat doorbrengen.
    behouden vaart en tot 13 december.

• 03 December 2007 - 08:29

Marjolein:

Die foto's zien er wel uitermate gezellig uit zeg!!! Spooky! Heb heel veel zin je weer te spreken, nog 2 weekjes joehoe!
    xx Maj

• 03 December 2007 - 13:53

Marloes:

Hey Vivian,
    Je verjaardag in New York vieren is weer eens wat anders zeg! Over 10 dagen ben je alweer terug, tijd gaat toch snel ;) Ben benieuwd om je verhalen en foto's weer in real life te horen/zien.
    Veel liefs Koen en Marloes.

• 04 December 2007 - 09:52

Koen:

Hallo Vivian,

Moeten snel afspreken als je weer terug bent. Zal vast wel in te passen zijn in de kerst drukte. Geniet van de dagen in de Carribean want hier is het echt Hollands weer.

Veel liefs

Koen en Marloes

• 06 December 2007 - 19:37

Ingrid:

Ha Vivian
    Fijn dat je binnenkort weer in het land bent. Ook de ervaringen van deze reis neemt niemand je meer af. Geweldig.
    Groetjes van Ingrid

• 12 December 2007 - 07:34

Karin:

had je bijna niet herkend op de foto met leezel;wens je een goede reis en ook een
    fijne vakantie met tini in berlijn.groetjes karin